Mijn debuutjaar

Hoewel 2009 nog steeds mijn debuutjaar is in de literaire auteursscene loop het leven op rolletjes. Mijn eerste signeersessie op de enige echte Antwerpse boekenbeurs heb ik achter de rug. De verkoop van mijn debuurt Dochters van Europa loopt richting de vier cijfers. We mogen dus best tevreden zijn maar dat betekent niet dat ik op mijn lauweren rust.

Momenteel leg ik de laatste hand aan het tweede boek De Bruiloft dat in september 2010 in de winkelrekken zal liggen. Daarin doen tien personages het relaas van een bizar huwelijksfeest dat dreigt in het honderd te lopen. Elk van de actoren geeft zijn versie van de waarheid ... of net niet!

Als literair auteur moet je altijd wat verder in de toekomst kijken en dus ben ik alvast begonnen met de research voor mijn derde boekenkindje met de werktitel Het Mira Mysterie. Nu ik volledig in mijn schrijversdorp geïntegreerd ben werd het tijd om een ode te brengen aan de dijken, slikken en schorren die mij zo inspireren. Mijn derde boek wordt een misdaadroman met, zoals de vaste lezers dat van mij gewend zijn, een kleine twist in het verhaal. Een spannend boek met net dat tikkeltje meer!

Wanneer er tijd rest schrijf ik verder aan een toneelstuk in samenwerking met Jurgen Heuvinck (bekend van Verschoten en zoon) over de psychologie van ruziemakende koppels. De monoloog met de ronkende titel Ik ben Napoleon staat ook nog steeds in de steigers.